fbpx

Почистване на детски колички и аксесоари

Чисто & Просто се грижи за вашите малчугани.

Децата цапат и това е ясно на всички нас, и в това естествено няма абсолютно нищо лошо. Ние разполагаме с подходящото оборудване и щадящи препарати за почистване на детски колички, детски седалки за автомобили и други важни аксесоари от живота на вашето дете, които помагат за отстраняване на петна и миризми. Препаратите в автомивките определено не са полезни за нежната бебешка кожа. Ако желаете да подготвите старата си количка или детско столче за бъдещо бебе или е прекалено мръсна за вашия малчуган, може да разчитате на нас да бъдат почистени без петна и химикали, защото ние се грижим за най-малките с любов и разбираме тяхната важност за вас.

Превръщаме старите аксесоари в нови и годни за бъдещите подвизи на вашите деца!

Цени за почистване на детска екипировка

Детско столче - разглобено

50лв.

Домашно/за автомобил

Детско столче

55лв.

Домашно/за автомобил

Детска количка - разглобена

60лв.

Детска количка

70лв.
Чисто и Просто - Почистване детско столче

Имаш въпрос ?

Колко време отнема почистването ?

Почистването зависи от продукта, които сте ни дали. Стандартното почистване на обувки отнема до 72ч. Ако имате спешна поръчка , цената на услугата се оскъпява с със 100%, като услугата ще се извърши до 24ч.

Как се почистват обувките ?

Обувките се почистват с пара. Това предотвратява използването на голямо количесто препарати, които е екологично и полезно за материята.

Къде се почистват обувките ?

Обувките се почистват в ателието ни в гр. София. Ако сте от друг град, можете да ни изпратите чрез спредиторска фирма. Единствено се обадете, за да се разберем за пратката. При изпращане на пад 3 артикула, доставката е за наша сметка. В противен случай, Вие ще се наложи да поемете разноските.