За нас

“Чисто & Просто” идва с мисията да предложи съхрани вашите любими обувки.

Нашата история

“Чисто & Просто” идва с мисията да предложи една интелигентна услуга, изцяло нова за българския пазар – професионалното, надеждно, безопасно и ефективно почистване на обувки от всякакъв вид и материя.

Ние имаме за цел да предложим пълен набор от грижа за външния вид на обувките Ви, здравето на краката Ви, удобството и самочувствието Ви. За целта създадохме каталог, включващ всички аксесоари, процедури и услуги, свързани със здравето и хигиената – от почистване и ароматизиране на обувки, до озониране, импрегниране и предлагане на висококачествена козметика за крака.

Какви методи и технологии използваме ?

В практиката на “Чисто & Просто”, ние се доверяваме на най-модерните технологии за дълбоко почистване, съвместяващи отличен краен резултат със сигурност, безопасност, и висока степен на екологичност.


За целта, използваме комбинация от професионални почистващи препарати за обувки, дълбоко почистване с пара и уреди за мощна екстракция. Комбинацията от техники и подходът ни са индивидуални към всеки чифт обувки, в зависимост от материята, състоянието и степента им на замърсяване.


Обръщайки се към нас, Вие ще получите персонализирано решение, съобразено със собствените Ви нужди и предпочитания. Крайната цел? Повече доволни клиенти, по-малко отпадъци и по-дълъг живот за любимия Ви чифт обувки.

За какво мечтаем ?

“Чисто & Просто” е приятелски бизнес, вдъхновен от едно пътуване до Италия. Впечатлени от отношението на италианците към качеството и вида на обувките им, ние пожелахме да популяризираме идеята, че грижата за обувките е също толкова важна, колкото грижата за дрехите или дома например.


Ангажирайки целия си опит в сферата на почистването и черпейки добри практики от колегите ни в чужбина, ние подбрахме най-модерните технологии, за да Ви доставим услуга със световно качество – добра за Вас, добра за обувките Ви, и добра за планетата.


Нашите партньори

Работим в партньорство с едни от най-големите фирми в сферата на химическото чистене, боядисване на дрехи, аксесоари за обувки и дрехи.

...
...

Портфолио

Малък екип, големи постижения

С времето и опита, успяхме да научим добрите практики и резултатите са видими.

© 2024 Чисто & Просто. Всички права запазени.

Когато посещавате или взаимодействате с нашите сайтове, услуги или инструменти, ние или нашите упълномощени доставчици на услуги можем да използваме бисквитки за съхранение на информация, за да ви предоставим по-добро, по-бързо и по-сигурно изживяване, както и за маркетингови цели.