fbpx

За нас

“Чисто & Просто” идва с мисията да предложи една интелигентна услуга, изцяло нова за българския пазар – професионалното, надеждно, безопасно и ефективно почистване на обувки от всякакъв вид и материя. 

Ние имаме за цел да предложим пълен набор от грижа за външния вид на обувките Ви, здравето на краката Ви, удобството и самочувствието Ви. За целта създадохме каталог, включващ всички аксесоари, процедури и услуги, свързани със здравето и хигиената – от почистване и ароматизиране на обувки, до озониране, импрегниране и предлагане на висококачествена козметика за крака.

Кои сме ние и за какво мечтаем?

“Чисто & Просто” е приятелски бизнес, вдъхновен от едно пътуване до Италия. Впечатлени от отношението на италианците към качеството и вида на обувките им, ние пожелахме да популяризираме идеята, че грижата за обувките е също толкова важна, колкото грижата за дрехите или дома например. 

Ангажирайки целия си опит в сферата на почистването и черпейки добри практики от колегите ни в чужбина, ние подбрахме най-модерните технологии, за да Ви доставим услуга със световно качество – добра за Вас, добра за обувките Ви, и добра за планетата.

Какви методи и технологии използваме?

В практиката на “Чисто & Просто”, ние се доверяваме на най-модерните технологии за дълбоко почистване, съвместяващи отличен краен резултат със сигурност, безопасност, и висока степен на екологичност. 

За целта, използваме комбинация от професионални почистващи препарати за обувки, дълбоко почистване с пара и уреди за мощна екстракция. Комбинацията от техники и подходът ни са индивидуални към всеки чифт обувки, в зависимост от материята, състоянието и степента им на замърсяване. 

Обръщайки се към нас, Вие ще получите персонализирано решение, съобразено със собствените Ви нужди и предпочитания. Крайната цел? Повече доволни клиенти, по-малко отпадъци и по-дълъг живот за любимия Ви чифт обувки.

Какви са предимствата на нашите услуги?

Обръщайки се към “Чисто & Просто”, Вие ще получите нашето обещание за гъвкава, съвременна и модерна услуга, отговаряща на всички добри професионални и търговски практики. Част от философията и културата на нашия бизнес бранд включват:

  • Комплексна услуга, създаваща цялостна грижа за обувките и краката;
  • Иновативен подход, използващ минимално количество препарати в хода на работа;
  • Висока професионална експертиза, гарантираща безупречен краен резултат;
  • Отлично клиентско изживяване и топло, приятелско отношение през всяка стъпка от процеса;
  • Гъвкавост и отговорност, съобразени с изискванията на всеки един наш клиент.

Ние вярваме, че е по-добре да имате два чифта качествени добре поддържани обувки, отколкото безброй неудобни еднодневки. 

Защото искаме заедно да бъдем по-здрави, по-стилни и по-отговорни – както към себе си, така и към природата!

Чисто и Просто - ателие на ул. Богатица 30

Каква е нашата мисия?

Няма нужда да изхвърляте старите и супер удобни така любими обувки, само защото смятате, че не могат да бъдат спасени и почистени.

Ние правим живота по-лесен и помагаме и на природата, защото мисията ни е да редуцираме изхвърлянето на обувки, които могат да имат поне още няколко живота с Чистo & Просто.

За една по-чиста природа с едни по-чисти обувки!

А нашата цел?

Инвестирайте в поддръжката на вашите обувки, вместо да си купувате нови или по-евтини обувки. Ако нямате възможност и време ние ще ги почистим вместо вас.

Не забравяйте, че всеки нов чифт обувки също може да се замърси, така вместо да се грижите за наличните,  вие се затрупвате с хиляди мръсни обувки, които дори не желаете да носите, защото нямате време или идея как да бъдат почистени.

Ние даваме грижа за обувките, а вие инвестирате в здравето си, в свободното си време и спестявате средства.

Какви са хората от Чисто & Просто

Нашият екип е малък и се надяваме да порастнем заедно с нашите клиенти.

Ние желаем да съхраним за по-дълго време обувките, които истински обичате, като влагаме старание и прецизност в професионалното им почистване сякаш са наши собствени.

Ние държим на доброто персонализирано отношение към всеки един от вас. Държим на взаимните усмивки и радостта на клиентите от услугите, които предлагаме.

Отворени сме към обратна връзка от ваша страна, това ни помага да растем и да ставаме все по-добри.

0 Опитни професионалисти

0 Щастливите ни клиенти

0 години опит

0 Завършени обувки

Вие обичате обувките си, а ние ще ги направим по-чисти!

Обувките са завършекът на всеки тоалет.

Нашият екип използва най-новите технологии и революционни методи, за да предостави най-добрите специализирани услуги за почистване на почти всички видове обувки.

Нашите партньори

Химическо чистене & боядисване Донарт - лого

Бърза услуга

Почистването на обувките се извършва за минимум 72 ч.

Екперти

Нашият екип притежава солиден опит в почистването на много различен вид материи.

Справедливи цени

Цените, които сме определелили са изключително справедливи, съпоставено със сложността на услугата, която предлагаме.

Сертификати

Експертите ни са преминали през обучение за почистване на обувки и притежават сертификати за това.

Модерна технология

Технологията за почистване е изключително иновативна. Използваме пара, която прониква в тъкъните и премахва внедрената мръсотия.

Работим всеки ден

Работим всеки ден, без неделя !